Η ΠΕΜΠΤΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΘΕΛΗΣΕΩΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΕΛΗΜΙΚΟ ΙΕΡΟΦΑΝΤΗ

H πεμπτουσία της Θελήσεως

 Να σέβεσαι και να Αγαπάς. Αυτό είναι το»μυστικό» της Θέλησης.

Να σέβεσαι ακόμα και αυτούς που δεν σέβονται τον εαυτό τους, αυτό είναι το μεγαλείο της Θελημικής αφύπνισης.

Να σέβεσαι και να αποδέχεσαι τον καθένα μεγνώμονα αυτό που πραγματικά είναι, κι αν ο δείκτης κατανόησης σου το επιτρέπει,να τον σέβεσαι και για αυτό που μπορεί να γίνει , προσπαθώντας να του δείξειςτην οδό.

Δεν υπάρχει μεγαλύτερη κατάκτηση από τον αυτοσεβασμό και την αυτογνωσία. Δίχως αυτά τα θεμελιώδη συστατικά , δεν θα μπορέσεις ποτέ να κατανοήσεις και να σεβαστείς τους γύρω σου.

Να αγαπάς. Πρώτα τον εαυτό σου και μετά κάθε ον της ύπαρξης. Όλα είναι έμψυχα, όλα είναι άξια της αγάπης σου, σίγουρα λίγοι θα την κερδίσουν , μα να θυμάσαι πως κατά βάθος, όλα είναι αντάξια της .

Είσαι ελεύθερος να κάνεις ότι Θέλεις και οφείλουν άπαντες να συνεισφέρουν στο Θέλημα σου και να το σεβαστούν, μα επίσηςκι εσύ στο Θέλημα των άλλων, αρκεί αυτό που θέλεις να έχει κοινή αποδοχή μετους γύρω σου και να μην παραβιάζει τα δικά τους θέλω. Οι άνθρωποι που δεν εκφράζουν και δεν πολεμάνε για τα θέλω τους, δεν είναι άξιοι σεβασμού, αλλά να τους σέβεσαι κι αυτούς, γιατί μια μέρα, ίσως σεβαστούν τον εαυτό τους. Ίσως κατορθώσουν να αγαπήσουν. Αγάπη είναι ο Νόμος, Αγάπη Υπό το Θέλημα.

Να πολεμάς πάντα και μόνο υπέρ της Αλήθειας. Η Αλήθεια, τόσο καθώς κοιτάς τον εαυτό σου στον καθρέφτη, όσο και με τουςσυνανθρώπους σου θα σε λυτρώσει από παρερμηνείες , παρεξηγήσεις μα και από δόλιους συνανθρώπους. Να εξηγείς και να προασπίζεσαι πάντα και με κάθε κόστοςτην Αλήθεια σου και γιατί όχι, να είσαι έτοιμος να κάνεις θυσίες για αυτήν,εναντίων όλων. Οι αδύναμοι και οι πεσμένοι ζούνε στο ψεύδος και την υποκρισία. Φοράνε μάσκες, είναι προσωπικότητες, ενώ εσύ υπέρμαχε της Θέλησης είσαι ατομικότητα.Είσαι καθαρός, αμόλυντος, με καθαρή την ψυχή και το πνεύμα σου πορευόμενος με ένα μόνο γνώρισμα. Την κατάκτηση της ευδαιμονίας. Δεν υπάρχει υποκειμενισμόςστην Αλήθεια. Υπάρχεις εσύ, υπάρχουν και οι γύρω σου. Η Αλήθεια υπάρχει, τοψεύδος πρέπει να εφευρεθεί. Μην κατηγορείς τους μη έχοντες αυτογνωσία η που δεν ξέρουν να Θέλουν. Είναι δικό τους πρόβλημα. Μην απελπίζεσαι. Οφείλεις να βοηθήσεις , διαδίδοντας την σπίθα σου, κι άμα θέλουν θα αδράξουν την ευκαιρία. Αν όχι, συνέχισε το ταξίδι σου, σίγουρα θα βρεις συνοδοιπόρους αντάξιους τηςθέλησης σου.

Μην έχεις εξάρτηση με κανέναν και με τίποτα. Να αγαπάς άδολα , άφοβα και άχρονα. Η εξάρτηση είναι γέννημα της αδυναμίας. Να ζεις έντονα, αληθινά, αγνά, μα ποτέ με εξαρτήσεις. Η εξάρτηση  οδηγεί σε μαρασμό της Θέλησης. Ποτέ μην βάζεις νερό στο κρασί των Θέλω σου, γιατί τονερό, θα αδυνατίσει την βούληση και στο τέλος θα συμβιβαστείς. Κατάρα στον συμβιβασμό, όμως πρόσεξε, υπάρχει εξάρτηση μόνο στα υλικά; Όχι, υπάρχει και στα έμψυχα. Η κατάρα της εξάρτησης, λέγεται εγωισμός . Τίποτα δεν σου ανήκει,όλα είναι δανεικά. Όλα ανήκουν στην ζωή και σε κάθε μέτοχό της. Να μοιράζεσαι, ποτέ μην κρατάς κάτι για σένα, αλλά να είσαι προσεκτικός με ποιους μοιράζεσαι. Γιατί λίγοι θέλουν ενώ ακόμα λιγότεροι ζουν. Μην σπαταλάς.

Να πολεμάς. Πάντα να πολεμάς για την αλλαγή και την Ελευθερία. Αυτό επιτάσσει η Αγάπη και η Θέληση.

Μέσα σου κατοικεί το ερπετό και το περιστέρι. Διάλεξε προσεκτικά! Εσύ ο Θεός, εσύ ο Αφέντης εσύ και ο Κριτής. Εσύ ο Δούλος,εσύ και ο Υπηρέτης . Να ξεκινάς πάντα από τον καθρέφτη σου. Πάντα από τον καθρέφτη σου. Να λες την αλήθεια κατάμουτρα στον εαυτό σου. Εάν δεν έχεις την δύναμη να την αντέξεις, τότε δεν είσαι άξιος να Θες. Νομίζεις ότι είναι εύκολοτο να Θες η να αγαπάς πραγματικά ; Είναι το δυσκολότερο όλων. Θα το μάθεις μετα χρόνια. Μην εγκαταλείψεις την προσπάθεια, μην γονατίσεις, να πολεμάς. Διάλεξε προσεκτικά.

Θα συναντήσεις πολλούς που θα θέλουν το κακό σου. Πολλούς αδύναμους, ζηλόφθονες, πολλούς μικρούς και πεσμένους. Πολλούςεξαρτημένους και ακόμα περισσότερους δεμένους με το Εγώ τους. Θα έχεις 2 επιλογές. Είτε θα αδιαφορήσεις, είτε θα καταστρέψεις. Μέση οδός για σένα δεν υπάρχει. Μην συμβιβάζεσαι, μην μολύνεσαι. Να είσαι πάντα καθαρός.

Αν κάποιος ομολογεί τα ίδια θέλω με σένα, τότε κάνε το θέλημα σου! Αν όμως θέλει μόνο στα λόγια και όχι στην καρδιά, τότε δεν ευθύνεσαι εσύ εάν τυχόν πληγωθούν , εάν τυχόν τσακιστούν. Αυτά προκαλεί η άγνοια και η πονηριά. Ποτέ μην επιτρέψεις σε κανέναν να σε αλλάξει η έστω να τοπροσπαθήσει. Εσύ θα αποφασίσεις για τις αλλαγές που πρέπει να κάνεις στον εαυτό σου . Εφόσον θα είσαι αληθινός και θα εκφράζεις την αλήθεια σου σε όλους τουςγύρω σου, απομένει είτε να σε αποδεχτούν, είτε να απομακρυνθούν. Μέση οδός δεν υπάρχει. Κατάρα !

Μην λυπάσαι κανέναν και για κανένα Λόγο. Η λύπη είναι γέννημα της αδυναμίας. Η θα βοηθήσεις, η θα αποχωρήσεις. Όμως πρόσεξε, βοήθεια είναι και το να συντηρήσεις την αδυναμία του άλλου. Νομίζειςπως έτσι βοηθάς; Ανόητε, βοήθεια είναι να δίνεις σε κάποιον δύναμη να είναιαυτάρκης και να στηρίζεται στα πόδια του. Όλα τα άλλα είναι ελεημοσύνη , τοατόφιο γέννημα της εξάρτησης. Μην αυταρέσκεσαι πως βοηθάς, ενώ το μόνο πουκάνεις είναι ελεημοσύνη. Η θα λύνεις τα προβλήματα για πάντα, η να μηνασχοληθείς καθόλου. Δικαιολογίες δεν υπάρχουν! Κατάρα!

Σου κάνουν κακό; Παρεμποδίζουν το Θέλημα σου; Το είχες δηλώσει; Το είχες υπερασπίσει; Είσαι αληθινός; Κατέστρεψε. Διέλυσε τους γόνους της εξαπάτησης και της πονηριάς. Δεν χωράνε αυτά στην Αλήθεια του ερπετού που κατοικεί εντός σου . Δεν αρμόζει πονηριά σε παιδιά της Θέλησης.

Σε απατά ο/η σύντροφος σου; Ανόητε, δεν υπάρχει απάτη στο Θέλημα . Θέλησε και το έκανε, δεν μπορείς να κάνεις κάτι παρά να σεβαστείς. Απάτη υπάρχει μόνο όταν δεν σου δηλώνει κανείς την βούληση του, όταν σε αφήνουν στο σκοτάδι. Διεκδίκησε το Φως και την Αλήθεια, Λυτρώσου, μην δένεσαι. Αγάπησε και Απόλαυσε! Κάνε το Θέλημα Σου .

Η κοινωνία δεν σε αφήνει να κάνεις αυτό που πραγματικά θέλεις; Ζεις σε κοινωνία σκλαβιάς και υποταγής; Ζεις σε κοινωνία ψεύδους και προπαγάνδας; Συνέθλιψε. Δεν πρέπει να υπάρχει αυτή η κοινωνία και οι υπερασπιστές της! Κάντα όλα στάχτη κι από αυτά δημιούργησε . ΚΑΤΕΚΤΗΣΕ

Πότε θα γνωρίζεις ότι απομακρύνεσαι από το Θέλημα σου ; Μα όταν θα νιώθεις περιορισμένος, δεμένος, εξαρτημένος. Όταν θα σταματήσεις να ονειρεύεσαι. Όταν θα βάλεις νερό στο κρασί σου. Πρόσεξε. Εάν τοκρασί μετατραπεί σε νερό, τότε δεν υπάρχει γυρισμός πέρα από την επανάσταση.

Όσοι συμβιβάζονται, όσοι ζουν περιορισμένα ,είναι πάντα πρόθυμοι να συμβιβαστούν κι άλλο, να περιοριστούν ακόμα περισσότερο και το χειρότερο, είναι ικανοί για τα μεγαλύτερα κακά. Γιατί; Γιατί συμβιβάστηκαν με κάποιο αντάλλαγμα, είτε υλικό, είτε συναισθηματικό. Κατάρα στους σκλάβους. Γιατί σκλαβιά δεν είναι να αφιερωθείς στον συνάνθρωπο η σε μια ιδέα ολόψυχα η το να υπηρετήσεις, αν αυτό πραγματικά θες η αν αυτό πραγματικά είσαι, γιατί από αυτό θα γεμίζει την ψυχή σου και θα τρέφεται ο Εαυτός σου. Σκλαβιά είναι ΜΟΝΟ να μην κάνεις αυτό που πραγματικά θέλεις. Κατάρα !

Μην βιαστείς να αποκαλέσεις τον εαυτό σου Θελημίτη. Πρώτα πρέπει να μάθεις να Θες. Πρέπει να αφυπνιστείς. Πρέπει; Δεν υπάρχει πρέπει. Κατάρα στο Πρέπει. Μόνο Θέλημα υπάρχει. Να Θες να αφυπνιστείς, να Θες να γνωρίσεις το Είναι σου, να Θέλεις την Ελευθερία.

Σου είπανε πως μόνο ο Χριστός και ο Αλλάχ σώζουν. Αλήθεια; Σε οδήγησαν στα Θέλω σου; Σε οδήγησαν στον πραγματικό σου Εαυτό; Είσαι σίγουρος; Μην χάνεσαι στον λαβύρινθο του ψεύδους η των «Ιερών» Γραφών. Θα σε οδηγήσουν στην πλάνη. Μακριά από το Είναι. Μέσα σου η οδός. Μέσα σου η Αλήθεια.

Ποτέ μην το παίξεις εξυπνότερος από ότι είσαι.Ποτέ μην νομίζεις ότι είσαι κάτι άλλο από αυτό που πραγματικά είσαι. Ποτέ μην διεκδικείς κάτι πέρα από αυτό που πραγματικά σου αξίζει. Απλά να είσαι. Βλάκας η ανόητος, ευφυής η διάνοια, απλά να είσαι. Μην ψεύδεσαι στον εαυτό σου, μην είσαι κάτι άλλο από αυτό που σε όρισε η φύση σου και για κανένα λόγο να μην ντρέπεσαι για αυτό. Όλοι οφείλουν να σε αποδεχτούν και να σε σεβαστούν για ότι είσαι. Γιατί όλα έχουν αξία. Όλα έχουν κάποιο σκοπό ύπαρξης.. Αλλά πάντα να διψάς για την υπέρβαση. Δεν έρχεται από μόνη της. Πολέμησε για αυτήν. Αγωνίσου. Μην επαναπαύεσαι.

Συμβιβάζεται το Θέλημα με την Ύλη και τα Χρήματα; Η Θέληση δεν συμβιβάζεται, δεν δένεται, δεν φοβάται. Καίει περιουσίες σε ένα λεπτό και στο επόμενο χτίζει αυτοκρατορίες. Γιατί τα υλικά, είναι γεννήματα της φθοράς. Μην φοβάσαι είσαι φτωχός, ζητιάνος, η Ζάμπλουτος. Να είσαι Αληθινός, αυτός είναι ο μόνος πλούτος. .

Απαγορεύεται να αφαιρέσεις ότι δεν σου ανήκει. Πρόσεξε. Το θέλημα απαγορεύει τον Φόνο, μα όχι την απόλαυση. Δεν υπάρχει Ον στο σύμπαν που να Θέλει αληθινά και να ποθεί να βλάψει. Γιατί η Θέληση είναι γέννημα της απόλαυσης και της ευδαιμονίας και δεν υπάρχει μεγαλύτερη χαρά απότην δημιουργία και από την Αγάπη. Να σέβεσαι την ζωή, μα να την απολαμβάνειςδίχως όρια. Τα όρια ορίζονται από μόνα τους, μην αυταπατάσαι πως εσύ μπορείς να τα βάλεις. Ρώτα την συνείδηση σου, αυτή ξέρει καλύτερα. Ξέχασες να την ρωτήσεις; Κατάρα, εσύ δεν είσαι παιδί της Θέλησης. Ξαναπροσπάθησε!

Εάν είσαι παιδί της Θέλησης, έχεις κάθε δικαίωμα να γκρεμίσεις κάθε υπηρέτη της σκλαβιάς. Μην ρωτήσεις γιατί . Απλά κάντο. Η δύναμη που ρωτάει γιατί, παύει να ναι δύναμη , γινόμενη αδυναμία. Ματαιόδοξε, ατόφια δύναμη έχει μόνο όποιος αληθινά αντικρίζει το Είναι του. Δεν υπάρχει σφάλμα για όποιον αληθινά ζει, ούτε λάθος επιλογή. Το λάθος υπαγορεύεται από το ψεύδος. Είπες ψέματα στον εαυτό σου; Τότε είσαι καταδικασμένος να επιλέγεις λάθος, να κάνεις λάθος και θα πληρώσεις. Μην νταντεύεις τον εαυτό σου. Χτύπα τον αλύπητα, όπως θα χτυπούσες τους εχθρούςσου. ΝΑΙ Αυτός είναι ο μεγαλύτερος εχθρός σου από όλους όσους κι αν συναντήσεις, το Εγώ σου. Συνέθλιψε το, αναγεννήσου. Τότε ο Εαυτός που εν υπνώσει ζει εντός σου θα σε λυτρώσει από κάθε βάσανο. Από κάθε πίκρα.

Η Αλήθεια πονάει; Μα φυσικά. Ότι πονάει αξίζει και είναι δύσκολο. Τώρα το κατάλαβες; Οι άνθρωποι πολεμάνε την αλήθεια; Επέλεξε που ανήκεις. Στο ψεύδος των πολλών, η στην Αλήθεια των Λίγων ; Δικαιολογίες δεν υπάρχουν, ποτέ δεν υπήρχαν. Θρησκεία το Θέλημα; Ανόητε! Η μόνη θρησκεία που υπάρχει είναι αυτή της Θέλησης. Δεν υπάρχει κάτι πιο Ιερό από το Θέλημα Σου . Δεν υπάρχει θεός τιμωρός η δυνάστης. Κανείς θεός δεν ζητάει την υποταγή η το να γονατίζεις. Όποιος το ζητάει δεν είναι Θεός. Ο μόνος Θεός που υπάρχει, ζει μέσα σου. Γνώρισε τον, Ελευθερώσου.

Η ζωή είναι απόλαυση, χαρά, γέλιο, αγάπη,ευτυχία. Μην σταματάς να γελάς, μην σταματάς να απολαμβάνεις. Κάθε στιγμή ισούται με την Αιωνιότητα και μια αιωνιότητα δεν αξίζει όσο μια στιγμή. ΑΠΟΛΑΥΣΕ.

Φοβάσαι τον Θάνατο; Φοβάσαι; Ο φόβος είναι η φυλακή σου. Τσάκισε τον. Δεν υπάρχει απόλαυση της ζωής, δίχως την απόλαυση της προσμονής του Θανάτου. Η ζωή και ο Θάνατος είναι 1. 1+1 ; Μόλις αντίκρισες το Σύμπαν. Αγην !

 Ελευθερώσου….

 Το μόνο που θα χάσεις, είναι τα δεσμά σου

 Αουμ ! Χα!

 Για την δόξα του Ρα, για το μεγαλείο του Χαντίτ, για την Αγάπη της Νούιτ.

Θελημικός Ιεροφάντης

Advertisement

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s